top of page
wendyboonfotografie020A0273.jpg

Trajecten 1 op 1

Leer verbinden van binnenuit

wendyboonfotografie020A0343.jpg

In mijn warm ingerichte coaching praktijk of digitaal geef ik 1-op-1 persoonlijke coaching sessies waarbij jij en het thema waarmee je worstelt, die je wilt verkennen of in verdiepen centraal staan. Op dit moment bied ik drie ‘vaste’ pakketten aan – die allen personaliseerbaar zijn n.a.v. jouw wensen, vraagstukken of behoeften. Als gediplomeerd basis & stress en burnout coach heb ik voldoende kennis om jouw op algemene persoonlijke ontwikkeling te coachen, maar ook specifiek op stress en burnout!


Ik werk op gevoel. Dat wil zeggen dat een traject altijd op maat is en wordt afgestemd op jou. Op aanvraag kijken we samen naar wat wél en níét bij je past.  

Een traject geeft jou: 

֍ Verdieping en verbinding met jezelf
֍ Inzichten in je gedrag en patronen & het doorbreken hiervan 
֍ In contact leren zijn & blijven met je gevoel 
֍ Leren luisteren naar wat je lichaam of gevoel aangeven 
֍ Balans 
֍ Minder stress 
֍ (Meer) zelfliefde 
֍ Meer inzicht in holistisch leven 
֍ Leer jezelf nog beter kennen 
֍ Een proces van drie maanden waarmee je daarna zelf verder kunt 


Hoe ziet dit eruit: 

֍ 1:1 coach momenten (met voorkeur live maar online ook mogelijk)
֍ Opdrachten voor thuis 
֍ Mogelijkheid tot contact tussendoor via WhatsApp of bellen 
֍ Een pakket ter ondersteuning van je proces met daarin o.a.: een werkboekje, orakelkaarten, Paulines vitamines & meer twv 85 euro 
֍ Uitgebreide tarot Reading 
֍ Holistic pulsing 

Alle trajecten zijn op maat, maar de thema’s geven richting aan het proces. Dat waar jij momenteel tegenaan loopt krijgt aandacht. Alle bovengenoemde aspecten komen in elk coachingstraject in meer of mindere mate terug. Er is overlap en toch focussen ze allemaal op hun eigen thema. 

wendyboonfotografie8420.jpg

Leuk feitje!

Wist je dat je bij elk traject van mij een inzichtelijk werkpakket en Paulines vitamines krijgt? De vitamines zijn capsules met briefjes erin – een geschreven motivatie of opdrachten die nét dat beetje extra geven en je proces ondersteunen.

wendyboonfotografie020A0374V.jpg
wendyboonfotografie8428.jpg

Lees hier de ervaringen

Ik heb bij Pauline het coachingstraject zelfliefde gevolgd. Ik ben druk in mijn hoofd en kan goed rationeel denken, maar wist daarbij niet goed naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Door de opdrachten en de gesprekken met Pauline werd ik er continue op gewezen om naar mijn gevoel te luisteren en daarmee liever te zijn voor mijzelf. 


Wanneer ik iets deelde, had ik altijd het gevoel dat ze me helemaal begreep en meedacht/voelde. Het fijnste vond ik dat ik haar altijd mocht appen. Zo hoefde ik niet te wachten tot ons volgende gesprek, maar kon ik ter plekke mijn emoties delen - dat zie je niet vaak bij andere coaches

bottom of page