top of page
wendyboonfotografie020A9931.jpg

Tarot

Behoefte aan een kaartlegging? Persoonlijk of op afstand!

wendyboonfotografie020A9873.jpg

Tarot is een fijne en duidelijke manier om meer inzicht te krijgen en ondersteunt je bij datgene wat nu speelt in jouw leven. De kaarten vertellen je meer over het onderwerp van je (hulp)vraag, dat in verbinding staat met je persoonlijke ontwikkeling en groei. 

 

Voor mij is tarot een mooie manier om bevestiging, inzichten en richting te krijgen. Ik herken patronen en heb kennis van innerlijke processen. Tarot geeft een objectieve kijk op het thema of de vraag waarop de kaarten worden gelegd. In combinatie met mijn coaching ga je gericht naar binnen bij jezelf en kun je zaken helder krijgen en aanpakken. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen of waarzeggerij, ik leg de kaarten ook nooit negatief. Een legging is dus altijd positief. Dat wil niet zeggen dat het nooit confronterend is wat er in de kaarten ligt. Het hoort juist soms wat onaangenaam te voelen, dat zet jou namelijk weer in beweging. 

 

Tarot is een kaartendeck met 78 kaarten die ieder een symboliek hebben. De kaarten gaan over het leven, over jou, over het innerlijke. Ik vertaal de kaarten die voor jou gelegd worden. Dit doe ik op basis van theoretische kennis maar vooral met gevoel en intuïtie. Tarot zweverig? Helemaal niet! Probeer het eens! 

Tijdens deze uitgebreide sessie van ongeveer een uur is er genoeg tijd om met de tarot en coaching dieper in jouw thema te duiken. 

wendyboonfotografie8428.jpg

Lees hier de ervaringen

De kaarten nog eens rustig gelezen. En het blijft echt gek hoe toepasselijk ze zijn. Dit zijn precies de thema’s waar ik tegenaan loop nu. De reading heeft me echt aangezet tot nadenken. Niet alleen door de kaarten, maar ook door wat Pauline toe te voegen had. Je krijgt dan toch andere inzichten. Inzichten die je niet krijgt als je met vrienden of familie over hetzelfde onderwerp praat. Heel erg bedankt!

bottom of page