top of page
wendyboonfotografie020A9931.jpg

Tarot

Behoefte aan een kaartlegging? Persoonlijk of op afstand!

wendyboonfotografie020A9873.jpg

Vaak wordt bij tarot gedacht aan toekomstvoorspellingen en waarzeggerij of vroeger zelfs aan hekserij. Gelukkig denken veel mensen daar tegenwoordig anders over. Tarot is een fijne en duidelijke manier om meer inzichten te krijgen en je ondersteunt bij datgene wat nu speelt in jouw leven. De kaarten vertellen je meer over het onderwerp van je (hulp)vraag – dat in verbinding staat met jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Iedere kaartlegger gaat anders te werk. Ik probeer de kaarten zo te leggen zodat je in het proces geraakt, inzichten krijgt in je krachten en valkuilen en weet wat je vervolgstappen (kunnen) worden. In combinatie met mijn ervaring als coach maak ik een uitgebreide legging en geef ik je tools om hiermee verder te gaan. 

Soms resoneert een kaart direct en soms heeft het een moment nodig om alles op zijn plek te laten vallen. Geef het tijd - dit hoort ook bij het proces. En focus op dat wat jou aandacht trekt en waarin jij je herkent. Tarot is iets wat je moet ervaren, voelen, en vooral niet moet proberen te snappen. Ben je nieuwsgierig? Vraag dan een persoonlijke reading bij mij aan. 

Naast een 1-op-1 reading bied ik ook de mogelijkheid om een tarot kaartlegging op afstand voor je te verzorgen. Dit doe ik aan de hand van een drie kaarten legging. Geef je thema of vraag aan mij door en je ontvangt van mij een gepersonaliseerde en uitgebreide PDF van maar liefst +/- 15 pagina’s die je zelf op je gemak kunt doorlezen en bestuderen en tevens terug kunt lezen als je daar de behoefte aan hebt.


Benieuwd naar wat de kaarten jou te vertellen hebben? Neem contact met me op en laten we het samen ontdekken. 

wendyboonfotografie8428.jpg

Lees hier de ervaringen

De kaarten nog eens rustig gelezen. En het blijft echt gek hoe toepasselijk ze zijn. Dit zijn precies de thema’s waar ik tegenaan loop nu. De reading heeft me echt aangezet tot nadenken. Niet alleen door de kaarten, maar ook door wat Pauline toe te voegen had. Je krijgt dan toch andere inzichten. Inzichten die je niet krijgt als je met vrienden of familie over hetzelfde onderwerp praat. Heel erg bedankt!

bottom of page