top of page
wendyboonfotografie7879.jpg

Over mij

wendyboonfotografie020A0139ZW.jpg

Ik voel mij dankbaar en gelukkig dat ik geleerd heb naar mijn hart te luisteren en van hieruit kan leven. Maar wie ben ik eigenlijk? Persoonlijke ontwikkeling is iets waar ik al meer dan 15 jaar daarmee bezig ben en probeer zo bewust mogelijk te leven. Ik vind het belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen en vind de processen die ik doorga soms pittig maar veelal mooi en fijn. Ik merk wat het mij oplevert. Wauw! Zo ontdek ik nog steeds en blijf ik verdiepen en kom ik steeds dichter bij mijzelf, mijn kern. Een van die processen heb ik hieronder toegelicht.

 

Mijn eigen proces en de processen van anderen die ik tijdens mijn werk in de gehandicaptenzorg, psychiatrie en jeugdzorg tegenkwam deden mij beseffen dat ik wilde gaan coachen om anderen te ondersteunen bij hun uitdagingen. In meer dan de afgelopen 15 jaar ben ik bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en heb ik zoveel over mijzelf geleerd en veel mensen ontmoet waarvoor ik dankbaar mag zijn, dat dit écht mijn leven heeft verrijkt. Dat gun ik iedereen!


Mag ik jou ook helpen om het -voor jou- juiste pad te bewandelen? Neem dan contact met mij op.

Mijn proces

Meer dan 6 jaar geleden kwam ik door verschillende medische redenen thuis te zitten, ik was opgebrand en afgekeurd. Er werd o.a. CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) vastgesteld. Ik kreeg een intensief revalidatietraject en ben jaren bezig geweest met revalideren. Geestelijk en lichamelijk was het zwaar en ik was in alles beperkt. Douchen en uit bed komen was een opgave en die ene keer dat ik toch naar het pretpark ging, moest ik in de rolstoel omdat lopen gewoon niet mogelijk was. Als ik daaraan terugdenk raakt het mij nog steeds…

Artsen hadden weinig hoop en deskundigen zagen niet veel vooruitzicht. Ik moest leren luisteren naar mijn lichaam en de situatie maar accepteren. Dit deed ik echter niet en ik ging opzoek naar mijn eigen weg. Ik leerde over zelfliefde en welke keuzes ik voor mijzelf moest maken, ik moest loslaten om te verbinden met mijzelf. Ook liet ik mijn emoties toe en leerde om ze écht te voelen. Daardoor leef ik nu een fijner leven. Mijn leven! 


Door deze verandering wilde ik ook op mijn werk een switch maken; het was nu extra belangrijk voor me om iets te gaan doen dat beter bij mij paste en waar ik energie van kreeg. Nieuwsgierig naar zelfontwikkeling op alle diepe lagen dook ik tijdens mijn revalidatietraject maar liefst twee keer in een coachingsopleiding, die ik beide inmiddels succesvol heb mogen afronden. Ik (her)ontdekte mijn liefde voor oplossingsgericht coachen en na al het innerlijke werk van eerder kon ik ook nu weer verdiepen en leren. Zo fijn! 


Persoonlijke ontwikkeling en mensen begeleiden geeft mij energie! Zo mooi om te zien iemand zichzelf en nieuwe kanten van het leven ontdekt. Ik weet zelf hoe bijzonder en waardevol dat is. In mijn trajecten loop ik met je mee in je proces en zet ik je liefdevol en soms confronterend in je kracht. Ik geloof er namelijk in dat je leert door te ervaren en te doen en blijf zelf ook continu in beweging om mijn eigen ik verder te ontwikkelen. 


Kom jij het zelf ervaren? Klik hier om te verkennen wat ik voor jou kan betekenen.
 

Liefs,
Pauline 

bottom of page