top of page
wendyboonfotografie020A0197V.jpg

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing; een voor nog velen onbekend begrip. En dat is jammer! Want het zorgt voor een diepere laag van ontspanning en kan (helemaal in combinatie met 1:1 coaching!) ervoor zorgen dat opgeslagen spanningen in lichaam en geest losgelaten kunnen worden.

wendyboonfotografie020A0187V.jpg

Ik als coach ga met je mee terug in de tijd, naar de kern van je bestaan, en ervaar je geborgenheid en veiligheid. Door ritmische schommelende bewegingen te maken word je zenuwstelsel gestimuleerd. De schommelingen verspreiden zich makkelijk en diep door het hele lichaam en ondersteunen bij het onthaasten van je leven, vermoeidheid, stress en spanning, bij fysieke klachten en bij zwangerschap. Hierdoor is Holistic Pulsing ook goed te combineren met of ter aanvulling van een traject individuele coaching.

Hoe zo’n sessie in zijn werk gaat?

Terwijl je gekleed op je rug, zij of buik op een massagetafel ligt in mijn warm ingerichte coaching praktijk plek wieg ik ritmisch of stretch ik het lichaam. Pulsen geven vaak een gevoel van koestering en geborgenheid, waarbij je door volledige overgave uit je hoofd én in je lijf komt. Hierdoor wordt het door veel mensen ervaren als een (her)ontdekkingstocht in zichzelf.


Zeker iets dat je zelf een keer geprobeerd moet hebben! Neem contact met me op als je nieuwsgierig bent en ik vertel je er graag meer over of plan een afspraak met je in. 
 

bottom of page