top of page

Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Paulines Coaching. Deze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 22-09-2022.

Inleiding

Paulines Coaching geeft u hierbij toegang tot haar website www.paulinescoaching.nl. Paulines Coaching publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Informatie

De gegevens op de website van Paulines Coaching zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Paulines Coaching. Paulines Coaching spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt Paulines Coaching geen enkele aansprakelijkheid.

 

Aansprakelijkheid

Paulines Coaching is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

 

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij Paulines Coaching. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Paulines Coaching.

Wijzigingen

Paulines Coaching behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van haar website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te doen. Paulines Coaching behoudt zich daarnaast het recht voor om deze Disclaimer aan te passen.

bottom of page